70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

Rapportering

Opsamling og behandling af data

ISOWARE opsamler vigtige virksomhedsdata om f.eks. afvigelser via det fuldt konfigurerbare rapportmodul. Der kan oprettes et ubegrænset antal rapportformularer, som kan anvendes til opsamling af stort set al slags data. Rapportdata kan sorteres og analyseres i ISOWARE og kan desuden eksporteres til videre behandling. Det sikres hermed, at virksomhedsledelsen har oplysningerne til at træffe de rigtige beslutninger.

Rapportformularer

I ISOWARE kan du lave rapportformularer, som indeholder præcis de felter, som du ønsker. Formularerne kan opbygges nemt og hurtigt uden kendskab til programmering, alt er grafisk baseret. Herunder ses et eksempel på en udfyldt rapport:

Rapportlister

ISOWARE indeholder nogle yderst effektive søgeværktøjer til at sortere i de opsamlede data. Dataene præsenteres i overskuelige oversigter og det er muligt at lave og gemme sine egne oversigter. Herunder ses et eksempel på en rapportliste:

Enhver bruger, med rettighed til at tilgå rapportmodulet, kan oprette et ubegrænset antal oversigter. Brugeren kan vælge, om en oversigt skal vises for alle brugere i organisationen eller kun for brugeren selv.

Statistik og grafer

En rapportliste kan danne grundlag for udformningen af grafer vha. den indbyggede grafgenerator Herunder ses et eksempel på et lagkagediagram, som er skabt på baggrund af en rapportliste:

Herunder ses et Pareto diagram, som er skabt med de samme data, som lagkagediagrammet ovenover.

Alle rapportlister kan desuden eksporteres til regneark for videre behandling.

Udnyttelse af eksisterende data

Med ISOWAREs rapporteringsmodul kan du anvende informationer fra virksomhedens egne databaser, som f.eks. Navision, Axapta, SAP eller lignende. Dermed kan du kombinere virksomhedens eksisterende data med ISOWAREs database over f.eks. afvigelser og hændelser.

Følg os