70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

Kundereferencer

Tora A/S

”ISOWARE og kompetent vejledning fra virksomheden har været afgørende for vores styring af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i TORA.”

Direktør Jesper W. JensenKvalitetsstyring er et nøgleord hos TORA. Formålet med TORAs kvalitetsstyringssystem er at sikre, at kvaliteten styres hensigtsmæssigt, at vi indfrier vores mål samt vores kunders forventninger og relevante krav fra myndigheder. Kvalitetsstyringssystemet omfatter alle aktiviteter i TORA fra tilbudsgivning til levering af færdige varer samt udvælgelse og styring af vores underleverandører.

Da vi skulle indføre ISO9001 i vores kvalitetssystem i TORA valgte vi ISOWARE. ISOWARE giver en hurtigt overblik over vores processer – og vi kan finde den information vi skal bruge. ISOWARE er enkelt at anvende. Samtidig var rådgivningen i forbindelse med implementeringen effektiv så vi kom gennem processen samtidig med at vi øgede produktionen. Opdatering til ISO9001:2015 har også kørt smertefrit.

I 2016 skulle vi ISO14001 miljø-certificeres. Her var det oplagt at integrere i ISOWARE – og også denne gang valgte vi konsulenter fra ISOWARE til at bistå os. Integrationen har vist sig meget effektiv, så vores miljøledelse og kvalitetsledelse kører sammen.

Undervejs har ISOWARE vist sig at indeholde funktionalitet også til de mere komplicerede funktioner. Ikke bare reklamationsbehandling, men også PPAP håndteres i systemet.


Skandia Laser Teknik A/S

”ISOWARE er et effektivt system som sikrer, at vi overholder kvalitetsstandarder og kundekrav. Det er enkelt at anvende og vedligeholde. De ting vi skal bruge findes ved få klik”

Direktør Henrik Jensen


I Skandia Laser Teknik har vi hele tiden fokus på opgaven, og ser muligheder frem for forhindringer. Stor fleksibilitet, god service og leveringssikkerhed er nøgleord for os, og det sammenholdt med den enkelte medarbejders arbejdsglæde gør, at vi til hver en tid er en behagelig og seriøs samarbejdspartner.

Da vi skulle ISO9001 certificeres undersøgte vi markedet og valgte ISOWARE som vores leverandør af kvalitets-ledelsessystem. Det er enkelt at finde rundt i – den søgte information findes ved få klik. I implementeringsfasen fik vi god rådgivning, og tingene blev ikke gjort større eller mere indviklede end nødvendigt. Og vore medarbejdere benytter ISOWARE hver dag. Til informationssøgning og datahåndtering.

Opdateringen til ISO9001:2015 skete uden problemer og med få tilpasninger. Her viste ISOWARE sig fleksibel.

Vi anbefaler ISOWARE som system og samarbejdspartner. I implementeringsarbejdet har vi fået god rådgivning fra ISOWARE. De er med til at sikre at vi ikke gør tingene mere besværligt end nødvendigt.


Alfa Lava - Marine

Alfa Laval - Marine havde brug for et effektivt værktøj til proceslægning af aktiviteterne. Værktøjet skulle kunne styres centralt og udnyttes internationalt ved at vise den samme proces på flere sprog - til fabrikkerne i Brasilien og Indonesien. Alfa Laval - Marine valgte ISOWARE med sprogmodul.


ISS logo

ISS Facility Management havde behov for et system, der kunne håndtere hele organisationens medarbejderes spredt over mange forskellige lokationer og med mange forskellige krav til arbejdsmiljøet. ISS havde behov for et system, der var enkelt at vedligeholde, som kunne vedligeholdes decentralt og samtidig imødekomme de vidt forskellige krav der blev stillet i virksomhdens mange forgreninger. ISOWARE er implementeret med effektiv anvendelse af organisationsstyring og rapportering.


API Marine logo

API Marine fremstiller måleudstyr til tankskibe over hele verden. API Marine skulle certificeres indenfor ISO9000 og ATEX, og havde behov for at opbygge et system fra grunden. Systemet skulle være enkelt og hurtigt at arbejde med og internationalt anvendeligt. API Marine valgte ISOWARE og implementerede systemet og blev certificeret indenfor 3 måneder.

Andre referencer

Vi har mange andre referencer inden for følgende kategorier:

Kontakt os venligst for at finde en sammenligningsvirksomhed der ligner din virksomhed mest.

Følg os