70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

Processtyring

Visualisering af virksomhedens processer

ISOWARE visualiserer, skaber sammenhæng og giver et enestående overblik over din virksomheds processer. ISOWARE er den moderne ledelses værktøj til:

ISOWARE er baseret på procestanken, hvor vægten er lagt på virksomhedens kerneprocesser, fra kundeønsker til kundetilfredshed. Systemet er forståeligt og let at anvende og giver resultater i form af besparelser og øget effektivitet. ISOWARE er et grafisk baseret værktøj. Med grafik og tekst ledes brugeren via klikfelter til underliggende procesbeskrivelser, som kan være flowcharts, tekstdokumenter, uploadede dokumenter eller eksterne filer, f.eks. PDF eller Word filer. Herunder kan du se en kort beskrivelse af de forskellige procestyper, som understøttes af ISOWARE.

Procesoversigt

Procesoversigter giver det fulde overblik over virksomhedens processer. Oversigterne opbygges ofte med fokus på virksomhedens kerneprocesser, med klikadgang til de forskellige underliggende procesbeskrivelser.

Swimlane ® flow chart

Swimlanes anvendes, når en proces skal beskrives nærmere og anvendes ofte i niveauet under procesoversigterne. Swimlanes giver en enestående enkel og let forklaring af processens trin. De læses altid fra oven og ned og den ansvarlige deltager i processen ( aktøren ) er altid udpeget.

Swimlanes er meget enkle at oprette og redigere. Ingen uddannelse eller forkundskaber er nødvendige og dermed kan alle medarbejdere deltage i proceslægningen. Processen bliver beskrevet bedre og bliver en del af medarbejdernes dagligdag. Swimlanes kan anvendes som skabelon til at oprette nye projekter i ISOWARE - Læs mere her.

Projektoversigt

Denne type procesbeskrivelse er i formen Project Layout.

Den består af opgavebeskrivelser og mellemliggende gates. Hver beskrivelse kan blive fulgt med forklarende tekst og der kan skabes links i både beskrivelsen og i teksten. Projektoversigter kan anvendes som skabelon til at oprette nye projekter i ISOWARE - Læs mere her.

Turtle

Denne type procesvisning er mindre flow chart og mere en samlet oversigt over hvad der indgår i en proces.

Hvem kan agere, hvad gør man, hvordan gør man og hvilke målinger hører til processen. Et effektivt billede og effektivt overblik over en proces.

Billede med links

Billeder med links anvender et billede som baggrund, hvor på man kan indsætte klikfelter, som indeholder links til andre processer.

Du bestemmer selv, hvilket billede der skal anvendes.

Årshjul

Et årshjul giver dig mulighed for at lave en plan for hele året og giver dermed et rigtig godt overblik over alle dine aktiviteter.

Årshjulet består af et valgfrit antal ringe hvor du kan indsætte et valgfrit antal aktiviteter.

Tekstdokument

Et Tekstdokument er en ren tekstbeskrivelse af den proces, vejledning eller instruks, som ønskes beskrevet.

Der er mulighed for at indlægge links i teksten til f.eks. andre procesbeskrivelser. Tekst kan kopieres ind fra andre tekstdokumenter.

Uploadet fil

Der kan uploades filer, f.eks. billeder, Worddokumenter og PDF-dokumenter til systemet.

Filerne bliver gemt i databasen og indgår som en proces i versionsstyringen.

Eksternt link

Et eksternt link anvendes til at linke til eksterne resourcer, som f.eks. en webadresse eller en fil på et netværksdrev.

Eksterne links kan også anvendes til at linke til interne ISOWARE resourcer. F.eks. er det muligt at oprette et eksternt link i en proces, som leder til oprettelsen af en bestemt rapport. Hvis en sti til et dokument eller en webadresse ændres skal linket alene vedligeholdes et sted og via proceslisten har man altid overblik over hvilke links man har aktivt i systemet.

Følg os