70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

ISOWARE release note

Version 14.0.0

Indhold

Nye krav til Java version

Denne version af ISOWARE kræver Java 11. ISOWARE har anvendt en stor del af kræfterne i denne version, på at frigøre os fra Java 8, i første omgang for at blive kompatibel med Java 11. Java 11 er en såkaldt LTS (Long Term Support) version. Denne version vil modtage opdateringer frem til september 2023. I en af de kommende versioner af ISOWARE forventer vi at skifte til Java 17, som er den seneste LTS version. Overgangen fra Java 11 til Java 17 forventes dog ikke at blive lige så omfattende, som overgangen fra Java 8 til Java 11.

Java 11 kan i skrivende stund hentes her: https://adoptium.net/temurin/releases. Vær opmærksom på, at denne version af Java ikke indeholder en automatisk opdateringsfunktion, man skal således selv sørge for at hente og installere nye versioner med passende mellemrum.

Alternativt kan Oracles version anvendes, vær dog opmærksom på licensbetingelserne ved anvendelse af denne.

Forbedringer og nye features

Flowcharts – Standardværdier for udseende af figurer

Det er nu muligt at definere standardfarver og tekststørrelser for flowchart figurer. Standardværdierne anvendes herefter ved oprettelse af nye flowcharts. Der er desuden en valgfri mulighed for at opdatere allerede eksisterende flowcharts, så de matcher standardværdierne.

Sådan gør du:

Offentlig adgang til oprettelse af rapporter

Det er nu muligt at give adgang til oprettelse af rapporter, uden at der kræves login.

Offentlig adgang til oprettelse af rapporter kan f.eks. anvendes til supporthenvendelser eller spørgeskemaer.

På disse rapporter registrerer ISOWARE ikke, hvem der har oprettet dem. Hvis rapportskabelonen ikke indeholder felter, som beder brugeren om at identificere sig selv, f.eks. navn, adresse, e-mail osv., bliver det derfor muligt for brugere at oprette rapporter fuldstændigt anonymt.

Brugere med rapportrettigheder, som er logget ind i ISOWARE, kan efterfølgende behandle rapporterne på normal vis.

Sådan gør du:

Standardværdi i datofelter ved oprettelse af rapporter

I felttypen Datofelt kan der nu indtastes en standardværdi som et tal, hvor tallet angiver, hvor mange dage, der skal tillægges aktuel dato, Hvis tallet 0 indsættes, anvendes aktuel dato som standardværdi:

Sådan gør du:

Fejlrettelser

Følg os