70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

Hvad er ISOWARE?

Visualisering af virksomhedens processer

ISOWARE visualiserer, skaber sammenhæng og giver et enestående overblik over din virksomheds processer.

ISOWARE er den moderne ledelses værktøj til:

ISOWARE er baseret på procestanken, hvor vægten er lagt på virksomhedens kerneprocesser, fra kundeønsker til kundetilfredshed. Systemet er forståeligt og let at anvende og giver resultater i form af besparelser og øget effektivitet.

Mere information

Opsamling og behandling af data

ISOWARE opsamler vigtige virksomhedsdata om f.eks. afvigelser via det fuldt konfigurerbare rapportmodul. Der kan oprettes et ubegrænset antal rapportformularer, som kan anvendes til opsamling af stort set al slags data. Rapportdata kan sorteres og analyseres i ISOWARE og kan desuden eksporteres til videre behandling. Det sikres hermed, at virksomhedsledelsen har oplysningerne til at træffe de rigtige beslutninger.

Mere information

Fra proces til projekt

ISOWARE indeholder et projektmodul, som er meget enkelt at anvende. Udover muligheden for at oprette projekter på vanlig vis, gør projektmodulet det muligt, at oprette projekter, som baseres på eksisterende procesbeskrivelser. Projektets aktiviteter "tegnes" således i en proces og danner grundlaget for de projekter, der skal beskrives.

Mere information

Følg os