70 22 00 34    Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den    Dansk  

Om os

Historie

ISOWARE er udviklet af danske IT ingeniører i tæt samarbejde med virksomheder og kvalitetskonsulenter, som svaret på virksomhedernes krav om et enkelt værktøj til proceslægning og processtyring.

Den første version udkom i 2005 og var på det tidspunkt et processtyringsværktøj, som primært var rettet mod kvalitetsstyring.

Det gik dog ret hurtigt op for ISOWARE teamet, at manglen på værktøjer til at styre processer og optimere forretningsgange på en enkel måde, ikke begrænsede sig til kvalitetsverdenen.

Derfor findes ISOWARE i dag i en version, som hjælper alt fra produktionsvirksomheder til rene videnvirksomheder med at optimere forretningsprocesser gennem overblik, hurtig informationssøgning og synliggørelse af problemer.

Vision

ISOWARE skal være blandt de mest kendte og respekterede værktøjer til processtyring

ISOWARE skal være ’de facto’-standard for processtyring

ISOWARE skal være kendt, som nyttigt i alle faser af procesarbejde og samtidig være meget enkelt at bruge

ISOWARE skal være kendt for at være dygtige til at gennemskue brugernes behov

Mission

ISOWARE leverer produkter og ydelser, der gør processtyring nemt at lære og enkelt at praktisere

ISOWARE sætter, med udgangspunkt i best-practice-udviklingsarbejde, standarden for processtyring

Vi er specialister i:

Process Management

Lean Management

Quality Management

Ledelsen

Selskabet har en direktion og bestyrelse der alle bidrager både med IT ekspertise og forretningsforståelse.

Robert E. Wolfe. (Direktør)

Robert E. Wolfe er uddannet kemiker fra Richmond University i New Jersey, USA. Han har i mere end 20 år beskæftiget sig med IT og udviklingen af virksomheder. Bob Wolfe har foruden sin deltagelse i ledelsen af ISOWARE mere end 15 års erfaring som Chairman og CEO i et børsnoteret selskab (NASDAQ).

Kurt Søndergaard

Uddannet elektroingeniør og sikkerhedskonsulent indenfor IT. Kurt Søndergaard er uddannet lead auditor indenfor ISO9000 (Kvalitet) og ISO27000 (IT Sikkerhed). Kurt Søndergaard har mere end 15 års erfaring fra ledelse af IT virksomheder, især indenfor sikkerhed.

Udvikling og Support

ISOWARE har et stærkt support- og udviklingsteam med 4 IT Ingeniører. Der er i gruppen over 20 års erfaring med IT i danske virksomheder og vi har uddannede ISO9000/14000/27000 lead auditors.

Følg os